Skip to main content
артгодина «Гідності хай промінь не згасає!»

Патріотична артгодина "Гідності хай промінь не згасає!"

До Дня пам'яті Героїв Небесної сотні, що відзначається в Україні 20 лютого, в актовій залі Спеціалізованої школи №193 з поглибленим вивченням української мови та літератури для учнів 5–7-х класів працівниками Етнобібліотеки було проведено патріотичну артгодину «Гідності хай промінь не згасає!»  

 

arthodyna.JPG


На зустріч із школярами була запрошена яскрава представниця культурного фронту – співачка і волонтерка, народна артистка України Леся Горова, яка ніколи не стоїть осторонь знакових подій в Україні і є справжньою патріоткою, брала активну участь у подіях на Майдані, виступала на сцені Майдану. 

 

Леся Горова дає автограф

 

Дитяча публіка

 

Дівчатка плескають у лодоні


Зараз, у важкий воєнний час, зі своїми концертами або разом із «Артдесантом» об’їздили з виступами по всьому фронту, щоб підтримати військових. Леся Володимирівна бере участь у мистецьких акціях, закордонних волонтерських концертах, збираючи кошти на дрони та амуніцію для воїнів ЗСУ. 


Пісні Лесі Горової «Я патріот», «Солдатику мій», «Не бійся», «Україна – це світло» – патріотичні, оптимістичні, життєдайні, – з перших же хвилин захоплюють і заходять у самісіньке серце. На артгодині було відчутно, що їх знають усі присутні в залі та ще й із задоволенням підспівують, аплодують, радіють.  Її розповіді й проникливі пісні єднають нас, українців. Ми згуртовані, сильні духом й непереможні! «Україна – це Богом дана Земля» – слова із пісні Лесі Горової стали лейтмотивом зустрічі! 
Слава Україні! Героям слава!


Ірина СОКОЛОВА