Skip to main content
Чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат.

Чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат.

Також паралельно відбувається відкритий турнір Слов’янська з дзюдо «Юний самурай», ця подія присвячена 25-й річниці створення Національного олімпійського комітету України. Участь у ньому беруть найменші діти – 2006-2008 років народження.

Загалом позмагатися та виявити найсильнішого прибули спортсмени з різних населенних пунктів, а саме: Слов’янська, Красноармійська, Красного Лиману, Краматорська, Димитрова, Артемівська, а також команди Слов’янського, Красноармійського, Краснолиманського районів Донецької області та Рубіжного і Сєвєродонецька Луганської області – усього близько 280 учасників.

Одночасно на 3-х татамі борються як досить досвідчені, так зовсім юні дзюдоїсти, які тільки роблять перші кроки у спорті.

Спортсменів привітали директор міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Інна Панченко, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко. Гості наголосили, що всі без винятку учасники змагань є олімпійською надією нашої країни в майбутньому та побажали дзюдоїстам гарних виступів.

Після завершення всіх поєдинків визначаться переможці та призери у своїх вікових та вагових категоріях, які будуть відзначені грамотами та медалями змагань.


З посиланням на Мiнiстерство молоді та спорту України