Skip to main content
BLACKPINK

Стиль життя групи BLACKPINK

Хочу поділитися своїм відкриттям у сфері сучасної музики. Як відомо, з часом музикальні напрямки змінюються. І зараз я для себе відкрила надзвичайну групу BLACKPINK. Це одна з найвідоміших груп k-pop. Їх популярність зростає з кожним днем в усьому світі. Про це свідчить безліч турів по різних країнах. У цих дівчат не тільки модельна зовнішність та професійні вокальні дані, у них стилістичні тексти пісень. Напевно, сучасний слухач потребує чогось більшого, ніж гарний вокал та хореографічні дані. Зараз світ змінюється і разом з тим смаки і стиль життя сучасності також змінюються. Гарно виглядати, правильно харчуватися, позбуватися шкідливих звичок, займатися фітнесом, йогою, тримати себе в формі — все це вже стає невід'ємною частиною життя успішної людини.

Творчість BLACKPINK надихає не тільки цікавим стилем життя учасниць групи, але й тим, що більшість текстів пісень з певним змістом. Зазвичай пісні різноманітних виконавців про нещасне кохання, про складні стосунки, про розчарування та поразки. Одним словом, депресивного, а той й ще гірше, нецензурного змісту. У BLACKPINK по-іншому. Ось наприклад, пісня Kill this love в якійсь мірі може стати мотиватором на кожен день. На додаток, хочеться відмітити, що особливість усього k-pop напрямку в тому, що їх групи складаються не менш ніж з 4 осіб. І дійсно, емоційне наповнення таких пісень відрізняється від тих, де один виконавець. Тому не дивно, що кількість шанувальників і фанатів BLACKPINK росте все більше і більше.

Учасниці BLACKPINK мають не тільки прекрасний вокал та хореографію, вони дотримуються багатьох правил під час своїх турів. І ось кілька з них.

1. Не палити.

Куріння, навіть серед представників музичної індустрії, нерідко зустрічається. Але учасницям BP суворо заборонено курити під час турів. Причина в тому, що їм ні в якому разі не можна ризикувати своїми чудовими голосами. Ні для кого не секрет, що куріння суттєво впливає на голос курця. Так, багато співаків і співачок продовжували курити навіть під час студійної роботи. Але ВР не такі.

2. Не пити алкоголь.

Пити алкоголь під час турів учасницям BP також заборонено. K-pop зірки не стануть пити слабоалкогольний коктейль, навіть, якщо їм дуже цього захочеться. Їх успіх невипадковий. Графік дівчат достатньо щільний і, коли вам доводиться давати концерти практично кожен день, алкоголь дійсно може негативно позначитися на вашому голосі. Випивши, набагато простіше нашкодити своїм зв’язкам. Дженіфер Лопес не раз говорила про те, що розпивання алкоголю негативно впливає на стан шкіри. Зовнішній вигляд учасниць BP, безперечно, має бути бездоганний. 

3. Ні з ким не зустрічатися. 

Так, звичайно, у BP достатньо пісень, присвячених романтичним стосункам. Але учасницям групи суворо заборонено заводити романтичні стосунки під час турів. Більш того, їм забороняється навіть знаходитися в одній кімнаті з іншими виконавцями чоловічої статі. Боббі Айкон підтвердив, що їм, у свій час, заборонили навіть просто спілкуватися з учасницями BP. Цікавий факт: WG Entertainment наклали заборону всім своїм артистам на любовні відносини. На їх думку, вони не дають артистам зосередитись на їхній творчій діяльності і також засмучують шанувальників.

Image removed.


4. Ніяких клубів.

Пити не можна, курити не можна, заводити романтичні відносини також не можна. То що ж взагалі робити цим дівчатам в нічному клубі? А нічого. Тому що клубитися їм також заборонено. І не тільки в турах, а взагалі при будь-яких обставинах. Ось чому учасниць BP неможливо зустріти в клубах. За словами генерального директора компанії WG Entertainment Ян Хьон Сука, це правило необхідне з метою запобігання різних неприємних скандалів. Громадське життя учасниць BP обмежене спілкуванням один з одним. На думку продюсера групи, це згуртовує колектив і допомагає дівчатам краще порозумітися між собою. Так, у Дженні є сольний реліз, але BP — це перш за все група, учасниці якої завжди мають бути в дружніх відносинах. Така стабільність дуже важлива для продуктивної діяльності групи. 

5. Ніякої пластичної хірургії.

Незважаючи на ідеальну зовнішність цих південно-корейських красунь, дуже складно повірити в це правило. Але пластична хірургія дійсно під забороною. Західний шоу-бізнес, і зокрема Голлівуд, навіть неможливо уявити без пластичної хірургії. BP вирішили йти своїм шляхом. Дівчата ретельно слідкують за собою і їх зовнішність не потребує хірургічних змін. Вони і так ідеальні.

6. Таксі.

Як би дивно це не звучало, але учасницям BP дозволено користуватися послугами таксі. А все тому, що учасницям групи суворо заборонено сідати за руль самостійно. В одному із інтерв’ю Розе зауважила, що продюсерська компанія не дозволила їй іти навчатися на водіння автомобіля. Представників WG Entertainment в цьому випадку можна зрозуміти. Ніхто не хоче, щоб учасниці BP потрапили в автомобільну аварію.

7. Ніяких татуювань.

Оскільки учасниці групи самі є закінченим твором мистецтва, їм заборонено робити на своєму тілі татуювання. Так, починаючи з 70-х років, татуювання міцно увійшло в західну моду. Але для багатьох східних народів татуювання на тілі являють собою табу. З іншого боку, може воно й на краще — в світі поп- і репмузики і так занадто багато татуювань. А дівчата з BP прекрасно виглядають і без них.

8. Здоровий спосіб життя.

Учасниці BP велику увагу приділяють здоровому харчуванню та фізичним навантаженням. Дженні займається йогою вже протягом 6 років. Щоб залишатися стрункою, на вечерю вона їсть зовсім невеликі порції, віддаючи перевагу сніданкам. Також для Дженні дуже важливо, щоб в її раціоні було менше натрія. Її найулюбленіша їжа — це авокадо. Авокадо входить в щоденний раціон. Розе більше воліє відпочивати. Але теж досить активно. Кататися на велосипеді, бігати легкі кроси. В їжі Розе з дитинства любить овочі, тому здорове харчування для неї абсолютно природне. Ліса любить хліб, рис та пасту. Оскільки її харчування більш калорійне, тому їй доводиться набагато старанніше тренуватися. Але найголовніший секрет стійкості під час туру — це пити багато води вранці. Джі Су не любить спортзали і тренування. Щоб тримати себе в формі, вона більш ретельно займається танцями. Тому немає нічого дивного, що в хореографії групи вона абсолютний лідер.

9. Польоти першим класом.

Світова популярність в більшості випадків має на увазі тури по всьому світу. Іншими словами, регулярні перельоти з однієї точки світу в іншу. Але навіть незважаючи на всю свою популярність, BP не можуть дозволити собі просто взяти і полетіти куди вони хочуть на приватному літаку. Вони так само залежні від авіа-сполучення, як і всі інші люди. А всі ми знаємо, що авіарейси в деяких випадках можуть скасовуватися. Що створює безліч проблем, коли твоя група знаходиться в турі.

Image removed.

10. Заборона на прогулянки по місту.

Немає нічого кращого ніж після хорошого концерту сходити погуляти по місту. Чи не так? А ось і ні. Учасниці BP зобов'язані перебувати тільки там, куди їх направить менеджмент групи. Якщо вони підуть гуляти по місту, їм просто не дадуть спокою. Так що ця заборона в їх же інтересах. 

Дівчата пройшли великий шлях від звичайних моделей до зірок K-pop і про них навіть написали в журналі Forbes. Але чим більше слави і успіху, тим більше тиску збоку. Так що учасниці BP прекрасно розуміють, що заради слави і успіху необхідно пожертвувати радощами звичайного життя.

Все більше популярним і модним стає жити здоровим способом життя та мати певні правила і принципи в своєму житті. І це дійсно допомагає бути більш успішним та щасливим. Дуже приємно, що сучасна культура змінює свій напрямок і такі групи, як BP, несуть своїм мистецтвом корисний приклад. І дійсно, завдяки таким групам починаєш більше прислуховуватися до змісту текстів пісень і більш ретельно підходити до вибору свого playlist в телефоні. Тому що слова, музика вони несуть певну енергетику, певним чином наповнюють нас. Ось така свіжа хвиля серед сучасних музичних груп.